Южна Австралия

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Южна Австралия

Южна Австралия е държава в южната централна част на Австралия.
Отличителното качество на Южна Австралия е неговата изключително дива природа. Тук се намират скалите Bunda, които излизат на 100 километра от Великия австралийски залив, необятната земя на равнината Nullarbor и червените дюни на пустинята Simpson. Столицата е Аделаида и е наречена "град на църквите" и известна с богатото си културно наследство. Намира се в близост до лозята на долината Barossa и защитените плажове на полуостров Fleurieu.
Южна Австралия граничи с другите континентални държави и с Северната територия; граничи на запад с Южна Австралия, на север от Северната територия, на югоизток с Виктория, на юг с Великата австралийска вълна.
Цените на имотите за продажба в Южна Австралия и специално за жилищата в Аделаида продължават да се покачват, като последните данни показват, че средната стойност отново е достигнала рекордно ниво.
Според последните тримесечни данни средната стойност на къщата в Аделаида е достигнала исторически максимум с увеличение от 3.87% през последните 12 месеца и 0.43% повече от последното тримесечие.

Въпреки този ръст Южна Австралия остава най-удобната държава в Австралия и има много положителни аспекти във всичко това.

Градът на Holdfast Bay е общинската област с най-добра възвръщаемост, като стойността на недвижимите имоти се увеличава с 11,54% за годината и 13,87% за тримесечието.
В покрайнините с повече от 10 продажби за второто тримесечие на 2018 и 2017 г. Сейнт Джордж и Норвуд, както в източните покрайнини на Аделаида, са единствените предградия, които достигат средни стойности от един милион долара. Въз основа на същите критерии, Хенли Бийч отбеляза най-висок ръст, като стойността на недвижимите имоти е 23,46%.

Скорошният ъпгрейд на площад Хенли беше огромна карта за купувачите, които се интересуват от имот за продажба в Южна Австралия.
Това значително подобри начина на живот на крайбрежието и сега предлага на хората изключителен избор от кафенета, ресторанти, магазини и барове и много възможности за продажба на имоти в Южна Австралия.

Местоположението на предградието, в близост до плажа, на пет минути от летището, на 10 минути от Гленелг и лесно достъпно от града, го направи изключително популярна сред широк кръг купувачи, които търсят имоти за продажба в Южна Австралия. Много хора в източните покрайнини искат да се оттеглят на плажа, така че много пари идват в предградието и ценностите със сигурност ще продължат да нарастват в района на Хенли.

Всички околности в околността се увеличават благодарение на неговата популярност, точно през Seaton, Fulham и Fulham Gardens

2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB